Список депутатів, які не голосували за звільнення політв'язнів

03 квітня 2013, 08:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2382

На жаль, Верховна Рада не підтримала мій законопроект про звільнення політичних в'язнів.

Це ганебно, що парламентарі не хочуть дати волю тим, що перебуває за ґратами з політичних мотивів. Не вистачило 50 голосів. Мій законопроект підтримало 176 депутатів. З них 79 від "Батьківщини", 40 від "Удару", 36 від "Свободи", 16 позафракційних, 6 від Партії регіонів.


З регіоналами і комуняками все ясно. Але, як не дивно, не голосували за законопроект про звільнення політичних в'язнів також 20 депутатів від "Батьківщини", 2 - від "Удару" та 11 позафракційних. Хочу звернутися до всіх депутатів, які не голосували: ви самі риєте собі могилу в майбутньому! Так, як сьогодні з політичних мотивів сидять Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інші - так завтра може сісти кожен з вас. Депутатський мандат не врятує - заберуть. Ви самі дозволяєте нинішньому режиму творити бєспрєдєл, тому завтра прийдуть і за вами. І ви на це заслогувоєте своєю продажністю та безпринципністю.

Поіменний список депутатів, які не голосували за звільнення політв'язнів:

"Батьківщина" - Ємець, ГРИЦЕНКО, Дзендзерський, Джемільов, Донець, Дубовой, КОЖЕМ'ЯКІН, Купчак, Кутовий, КУЖЕЛЬ, Лук'янчук, Луценко, МАРТИНЕНКО, Павелко, Петренко, Сенченко, СТЕЦЬ, Сікора, Скосар, ТУРЧИНОВ;

"Удар" - Паламарчук, КОВАЛЬЧУК;

Позафракційні - Лабазюк, Палиця, Калєтнік (мусить бути позафракційним за регламентом), ЛИТВИН, Рибаков, ТАБАЛОВИ (обидва), Чудновський, Жеваго, Миримський, Мошенський, Рибак (мусить бути позафракційним за регламентом)

 


 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,РП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.