Влада на Банковій влаштувала сборіще блатних (ФОТО, ВІДЕО)

04 квітня 2013, 14:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3351
Влада на Банковій влаштувала сборіще блатних (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні намагався потрапити на засідання, яке проводить парламентська більшість на Банковій. Однак, після декількох спроб вирішити проблему без конфлікту, побився з охоронцем

Ще на початку засідання я намагався туди пройти, однак мене не пустили. Коли я помітив, що регіоналів пропускають через невеликий вхід, розташований у дворі будівлі, то попрямував туди. Однак, і там мені на заваді став охоронець, який відмовився відімкнути двері, які ведуть до зали, де проводилось засідання. Мої ввічливі звернення не подіяли на охоронця, тому я був змушений вимагати у нього ключ, щоб самому відчинити двері. Але той відмовив і почав опиратися. В результаті цього, між нами виникла сутичка.

Регіоналівський охоронець, який відмовився пускати мене на «засідання Верховної Ради» на Банковій, брехав, начебто у нього немає ключів, згодом намагався втекти від мене. Але, зрештою, я наздогнав його і затримав. Не тільки самі регіонали жахливо нахабні, але і їх охорона - теж. Вертухай відмовився показати свої документи. Тоді я вимагав викликати міліцію і коменданта будівлі, щоб встановити особу охоронця. Зрештою, я сам забрав у нього ключі. Але, очевидно, поки я йшов, регіоналів встигли попередити, що ключі у мене. Тому вони з переляку заблокувалися всередині зали засідань.

Це засідання регіонали не мають права називати засіданням Верховної Ради, тому що вони всупереч Конституції не пропускають на нього депутатів інших політичних сил. Я маю мандат, який мені довірив народ України, і поза сумнівами, я не те, що маю право, а як народний депутат зобов’язаний бути присутнім на пленарному засіданні. Тому це зібрання– ніщо інше, як мєждусобойчик і сбор блатних.



Олег Ляшко, 

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: БЮТ,Рада,переворот,Батьківщина,Ляшко,тушки,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,влада,РП,Банкова,пр,Заява
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.