Богатирьова має піти або у відставку, або - в тюрму

05 квітня 2013, 14:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2205

Вимагаю негайної відставки міністра охорони здоров'я України Раїси Богатирьової.

Окрім трагедії з масовим закриттям лікарень по всій країні, ще одна глобальна проблема полягає у тому що пацієнтів вбивають, змушуючи їх купляти непотрібні препарати. Чому деякі лікарі на це йдуть і за відкати впарюють людям зайве лікування? Відповідь дуже проста: низькі заробітні плати змушують їх ставати комерсантами, а не рятувати життя. Певен, що за все це неподобство персональну відповідальність несе зокрема саме Богатирьова. Оскільки без відома профільного міністра такі схема втілити у життя неможливо.

Депутат Білоцерківської районної ради, Сергій Істомін, звернувся до мене за допомогою, і представив шокуючі фото та відеоматеріали, які є доказами існування численних схем, що дозволяють певним фармкомпаніям та лікарям, які, на жаль, купилися на їхні заманухи, наживатись на біді та горі хворих людей.

Під дахом Міністерства охорони здоров’я відбуваються жахливі речі. Цілеспрямований геноцид українського народу. Масове закриття лікарень, поліклінік, фапів і пологових будинків є безсумнівним цьому підтвердженням. Медпрацівники поставлені на найнижчий соціальний щабель, і вимушені виживати, вступаючи у змову з фармацевтичними компаніями. А народні депутати і депутати обласних рад кришують цю схему, роблячи з медицини бізнес.

Я щиро дякую Сергію Істоміну за небайдужість. За результатами його розслідування вже написав депутатське звернення до голови Антимонопольного комітету та Міністерства охорони здоров'я.

Крім того, ми з народним депутатом Іваном Куровським  вже зареєстрували проект закону «Про мораторій на закриття медичних закладів», який найближчим часом буде розглядатись у Верховній Раді. Комітет з питань охорони здоров'я вже рекомендував цей законопроект до розгляду парламентом, за що я щиро вдячний голові комітету Тетяні Бахтєєвій та іншим депутатам, які підтримали.

Даю слово, що і надалі Радикальна партія продовжуватиме боротись з неподобством, яке коїться в галузі медицини. Я категорично проти, щоб Україна була полігоном, де за рахунок наших громадян наживаються транснаціональні корпорації, в тому числі фармакологічні.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,Радикальна партія,Богатирьова,Олег Ляшко,liashko,РП,oleg liashko,rpl,rp,міністр,Раїса Богатирьова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.