Юрій та Георгій, вітаємо на волі!

07 квітня 2013, 12:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2848
Юрій та Георгій, вітаємо на волі!

Символічно, що політв'язня Юрія Луценка помилували саме в день світлого свята Благовіщення

Звільнення політично репресованого - це теж блага звістка. Не подумайте, що я порівнюю вість - що знайшлася на світі Діва, яка так вірить у Бога, що від Неї може народитися Син Божий - з політичними подіями, ні. Але Господь завжди на стороні скривджених та знедолених.
Щиро вітаю Вас, браття і сестри, з Благовіщенням, а Юрія та його родину - також зі звільненням! Так, Луценко об'єктивно був далеко не найкращим міністром внутрішніх справ. Так, як політик він не завжди поводив коректно. Пам'ятаю, як у 2005 році ще у Соцпартії Юра готував для Мороза брошурку "Антикримінальний вибір", де писали брехню в тому числі і про мене. Але все це варто йому пробачити, бо Юрій Луценко - це сильна і незламна особистість. І, навіть якщо були порушення на посаді міністра, те, що Юра сидів саме з політичних мотивів - це не викликає сумнівів.
А кого саджають до тюрми з політичних мотивів? Правильно, тих, кого бояться.
Президент Янукович намагається бути схожим на Понтія Пилата, красиво підписуючи помилування на свято. Але в дійсності влада не хоче звільняти Луценка і робить це, як всі ми знаємо, в силу обставин. Очевидно, для євроінтеграції і поліпшення іміджу нинішньої української влади в цивілізованому світі. Але в будь-якому випадку звільнення Юри не може не викликати радість.
А як хотілося б, щоб обставини склались так, що влада буде змушена звільнити також Юлію Тимошенко та інших політв'язнів... Ех, замріявся...
Просто так режим їх не звільнить. Все - у наших руках, тому гостріть вила боротьби!
На жаль, я фізично не зміг сьогодні приїхати в Макошино через те, що зараз в лікарні у мами, яка пережила інсульт. Тож відправив представників Чернігівської обласної організації Радикальної партії привітати Юрія Луценка зі звільненням. Думаю, Юрі буде приємно. Волю - політв'язням!
До речі, колонія знаходиться у Менському районі, який входить до 208 округу, який обрав мене народним депутатом.
Всі ми перебуваємо в радісній ейфорії в зв'язку зі звільненням Юри Луценка, і я в тому числі. Однак, несправедливо забувати, що сьогодні був помилуваний ще один політичний в'язень - екс-міністр екології в уряді Юлії Георгій Філіпчук. Чому про нього забули? Просто тому, що Луценко - відомий публічний політик, а Філіпчук - ні, принаймні поки-що. Але Георгій був таким самим політв'язнем, як і Юля, Юра та інші. Тому давайте і його привітаємо з довгожданною свободою!
Я товаришую з Георгієм і знаю, яким сильним професіоналом у своїй галузі він є. Зі звільненням, друже!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Мороз,ВР,воля,МВС,РПЛ,Олег Ляшко,політичні в'язні,liashko,звільнення,округ,Юрій Луценко,політичні репресії,колонія,Георгій Філіпчук,"Антикримінальний вибір"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.