Кілька слів про останній ефір

07 квітня 2013, 17:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
10159

До чого ж влада боїться правди?


В п'ятницю на "Шустер-live" говорив тільки правду, яка колить очі і регіоналам, і комунякам, і тушкам, і горе-опозиціонерам, і самому Шустеру.
Взагалі не розумію, чому продажним тушкам дають слово на найпопулярнішій політичній програмі країни. В честь чого? Вони вже відговорили своє перед виборами, даючи публічно клятву перед Богом і Україною не зраджувати своїх виборців. Вони збрехали і права на слово більше не мають. Давати їм можливість виправдовуватися в ефірі - це зневага до українського народу.
Комуно-фашисти на чолі з Симоненком нахабно брешуть людям, що нібито боряться за скасування так званої пенсійної реформи. Більш фальшивого цинізму годі й уявити!
1. Коли 2 квітня Верховна Рада могла скасувати цей пенсійний геноцид, але не вистачило лічених голосів - не всі члени фракції комуністів голосували "за".
2. Коли парламент ще минулого скликання проголосував за пенсійну горе-реформу, сесію вів тодішній перший віце-спікер Мартинюк від КПУ. Тобто у комуністів були всі можливості зірвати голосування або зняти його з порядку денного. Але вони не зробили це через змову із владою.
Тому у підвищення пенсійного віку для жінок винні не тільки регіонали. Це і на вашій совісті, кляті комуняки!
Комуно-сатаністи, які знищували церкви і морили дітей голодом, навіть не визнають свої гріхи і не каються в них. Згадалося, як одна комуняка, депутат Луганської міськради Наталія Максимець у себе на блозі написала: "А вообще, завтра, пока некоторые больные на голову голодоморцы будут свичкы у викнах палыты та голодуваты на знак пошаны до померлых, мы собираемся нашей старой, дружной компанией и устраиваем пиршество – шашлык из свинины замочен мальчиковой половиной, они же занимаются напитками, девчоночья половина кудесничает на счет всяких оливье и пироженок с мороженками; будем вкусно есть, шутить и даже танцевать".
Важко коментувати хворих на голову. Слова Максимець - це рівень моралі Компартії.
Коли нинішні комуністи виправдовують злочини Сталіна, хочу нагадати їм, що і Сталін, і Лєнін таких, як вони, розстріляли б за колабораціонізм і співпрацю з олігархами.
Сьогодні - світлий радісний день. Благовіщення. Звільнення двох політв'язнів. Але будьмо справедливими: вже сьогодні на волю могли вийти не лише Луценко і Філіпчук, але й усі інші політичні в'язні. В тому числі Юлія Тимошенко.
Могли б, якби Верховна Рада проголосувала за мій законопроект про звільнення політв'язнів, який розглядався 2 квітня. Однак мене підтримали лише 176 народних депутатів.
Найстрашніше те, що не всі депутати від "Батьківщини" проголосували "за" звільнення Тимошенко, Луценка та інших.
Ганьба брехунам, які на словах "борються" за волю і проти політичних репресій, а на ділі зраджують Юлю, ставши на її горбу депутатам, і не голосують за відповідний законопроект.
На моє здивування, не голосувала також Ірина Луценко. Як виявилось, вона - єдина, кому можна це пробачити, Ірина обов'язково підтримала б цей законопроект, але в цей час буду чоловіка на суді),
Список "батьківщинців", які не голосували "за" звільнення політв'язнів. Батьківщина” – Ємець, ГРИЦЕНКО, Дзендзерський, Джемільов, Донець, Дубовой, КОЖЕМ’ЯКІН, Купчак, Кутовий, КУЖЕЛЬ, Лук’янчук, МАРТИНЕНКО, Павелко, Петренко, Сенченко, СТЕЦЬ, Сікора, Скосар, ТУРЧИНОВ.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: голод,ВР,геноцид,парламент,тушки,РПЛ,Радикальна партія,тимошенко,Олег Ляшко,Украiна,регіонали,політичні в'язні,влада,liashko,телебачення,змова,компартія,політичні репресії,горе-реформа,Шустер-live,Максимець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.