Шулерство Немілостівого

09 квітня 2013, 10:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1738
Шулерство Немілостівого

Віталій Немілостівий залишиться народним депутатом

Щойно отримав інформацію, що він зареєстрував у секретаріаті Верховної Ради ще одну заяву. Слова Немілостівого про складання ним депутатського мандату - це типове політичне шулерство з метою обдурити людей. Нагадаю, на минулому ефірі "Шустер-лайв" Віталій, який зрадив своїх виборців і став тушкою, дуже хизувався тим, що написав заяву про дострокове припинення ним повноважень народного депутата. Заява була без дати, але я змусив його її поставити і забрав цю заяву. Вчора я зареєстрував її в секретаріаті парламенту. 

Після цього Немілостівий написав на своїй сторінці в Facebook, що справді складає мандат і "дякує" мені за те, що я зареєстрував його заяву. Як виявилося, згодом Віталій зареєстрував ще одну заяву, де просить Верховну Раду розглянути його заяву про припинення повноважень лише разом з аналогічною заявою Яценюка. Але це блеф, бо Арсеній такої заяви не писав. І, очевидно, не напише, бо боїться брати на себе політичну відповідальність за те, що натушкував виборчий список "Батьківщини" зрадниками. Але Немілостівий такий же боягуз, як і Яценюк.



Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,депутат,парламент,Ляшко,тушки,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,мандат,Олег Ляшко,влада,РП,віталій немілостівий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.