Потрібен мораторій на закриття медичних закладів

10 квітня 2013, 11:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1295

Радий повідомити, що Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я підтримав законопроект про мораторій на закриття і реорганізацію медичних закладів.

Цей законопроеут ми підготували разом з колегою-депутатом Іваном Куровським.

Закриття лікарень - це, поза сумнівами, геноцид українського народу. Адже у людей забирають гарантоване Конституцією право на медичне забезпечення. Через моє втручання вдалося врятувати від ліквідації лікарні у Бортничах (Київ) і Нових млинах (Чернігівщина). Але я фізично не можу бути скрізь і захистити лише своїми зусиллями кожен медичний заклад. Щоб вирішити проблему радикально - раз і назавжди - потрібен відповідний законопроект. Хоча я працюю в іншому комітеті - фінансово-банківському - взяв участь у останньому засіданні медичного як автор відповідного законопроекту. Бився до останнього, щоб переконати депутатів мене підтримати. Щиро вдячний всім членам Комітету з питань охорони здоров'я, які проголосували "за", особливо - голові профільного комітету Тетяні Бахтєєвій. Тетяна Дмитрівна довела, що вона - людина з великим серцем, і їй не байдужі проблеми людей. Законопроект про мораторій на закриття лікувальних закладів буде розглянуто парламентом на найближчій сесії. Ляжу кістьми, щоб його прийняли!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,законопроект,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,мораторій,лікарні,РП,охорона здоров'я
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.