Діти мають право на гідне життя!

12 квітня 2013, 11:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1263
Діти мають право на гідне життя!

Зареєстрував у Верховній Раді України законопроект про збільшення соціальних гарантій при виплаті допомоги при народженні дитини

У моєму законопроекті пропонується збільшувати розмір допомоги пропорційно інфляційного зростання. Таким чином, допомога при народженні дитини нараховується в розмірах прожиткового мінімуму для дітей до шести років і виплачується, виходячи з розміру прожиткового мінімуму, встановленого на момент здійснення допомоги.

В нашій країні є дуже погана традиція – у нас підвищуються ціни на продукти харчування, одяг, комунальні тарифи, при цьому зарплати, пенсії і інші соціальні виплати залишаються незмінними. Скільки б разів Азаров і його підопічні міністри не говорили про те, що ціни у нас не зростають, а навпаки, знижуються, після чергових відвідин супермаркетів з переклеєними цінниками, але кожна людина відчуває регіоналівське «покращення» щодня, коли заходить у магазин чи отримує чергову платіжку про сплату комунальних послуг.

Саме тому, прийняття законопроекту про збільшення соціальних гарантій при виплаті допомоги при народженні дитини дозволить сім’ям отримати допомогу співрозмірну з ростом цін. Сьогодні молоді сім’ї не хочуть народжувати не те що другу чи третю дитину, багато хто й на першу не наважується. Причина одна – в них немає впевненості у завтрашньому дні, бо вони не знають чи зможуть завтра, в умовах такої складної економічної ситуації, до якої призвів уряд Азарова, купити дитині молока чи підгузків. Переконаний, мій законопроект не тільки покращить добробут сімей, але й стане передумовою підвищення народжуваності, що дозволить подолати демографічну кризу в країні. Ми не дамо владі знущатися над українським народом!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,проект,законопроект,Ляшко,РПЛ,Україна,Олег Ляшко,Партія регіонів,РП,діти,пр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.