Слабаки, які втекли зі студії, мають вибачитися

13 квітня 2013, 10:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4307
Слабаки, які втекли зі студії, мають вибачитися

Хочу вибачитися перед Савіком Шустером за вчорашню ситуацію і закликаю вибачитись перед ним тих політиків, які з власноі волі пішли зі студії.

Безумовно, "Шустер-лайв" - це серйозна політична програма, де мають обговорюватися найважливіші для держави питання. Власне, я про них і говорив. Але коли образили честь і гідність моєі сім'ї - я не міг не відреагувати. Думаю, кожен нормальний чоловік має захищати честь та гідність своєї дружини. Ніхто з присутніх політиків не підтримав мене, навпаки їм приносило явне задоволення, коли мене і мою Росіту публічно принизили - цим вони показали, що у них відсутня мораль, людяність і повага до інших людей. Вони намагалися не дати моїй дружині виступити, а потім повтікали зі студії, проявивши неповагу до ведучого, неповагу до присутніх в аудиторії, неповагу до 5 мільйонів телеглядачів, які дивились цей ефір. Вони усі - зауважте, і регіонали, і так звані опозиціонери - об'єднались у широку коаліцію ненависті до мене і зневаги до людей, які бачили програму. Вони злякалися мене і моєї дружини. Вони пішли зі студії, бо їх душить жаба - їм нічого відповісти, коли я кажу правду, яка їм очі колить.  

Зауважте, я теж пішов зі студії, але це було вимога Савіка у перерві, щоб повернути інших політиків. Він сказав їм про це, але вони пішли на цілеспрямовану провокацію з метою зірвати ефір і не повернулись, наплювавши на 5 мільйонів телеглядачів.

Тому я закликаю Табачника, Кужель, Бродського, Княжицького, Наливайченка, Пашинського і Сиротюка публічно вибачитися перед Савіком Шустером і перед українськими громадянами, до яких вони проявили ганебну зневагу.

Які ж вони, все-таки, слабаки! Всі об'єдналися проти мене - і, незважаючи на те, що їх багато - вони злякалися мене, хоча єдиною моєю підтримкою була тендітна жінка. Тендітна, але, як виявилося, вона сильніше відомих політиків. І я нею горджусь!

Ті, хто пішов - зрадили своїх виборців. Завдяки ним в ефірі з максимальним комфортом виступав регіонал Кернес, і ніхто йому не заважав.

P.S. Як Вам дебют моєї Росіти у Шустера? Це було несподівано навіть для мене. Коли почув, як ображають мою сім'ю, не тільки відповів сам, а і вирішив запросити дружину до студії.

Я дуже горджуся тобою, Сонечко! Ти -справжня жінка, яка за мною - і у вогонь, і у воду, і на "Шустер :))

Бажаю всім, хто ще не знайшов свою другу половинку - знайти її і бути щасливими.



Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Шустер,ВР,Ляшко,опозиція,РПЛ,Олег Ляшко,РП,Росіта,дружина,Савік Шустер,ефір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.