Проведемо вибори в Києві власними зусиллями

16 квітня 2013, 13:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1088
Проведемо вибори в Києві власними зусиллями

Схоже, що нам самим доведеться проводити вибори у столиці.

Адже зусиллями регіоналів сьогодні парламент знову провалив проведення виборів мера Києва та Київради. Здаватися ми не маємо права перед прийдешніми поколіннями.
Хай Партія регіонів вдавиться - давайте організуємо вибори самі. Якщо влада не дасть провести київські вибори - їх проведу я. Якщо регіонали, все-таки, не скасують своє антиконст…итуційне рішення, я знайду шлях радикально змінити владу у столиці і навести тут порядок. Радикальна партія разом з громадськістю буде організовувати акції протесту під Адміністрацією Президента, Кабінетом міністрів, Верховною Радою.

 Ми будемо перекривати дороги, блокувати роботу органів влади і вдаватися до всіх форм протесту проти такого кричущого знущання над Конституцією. Не можна забирати у киян право обирати собі владу.

Тому, якщо акції протесту не будуть ефективними, як це часто в Україні буває через "обесбашеність" влади, то ми створимо загальнокиївський Столичний Страйковий Комітет, куди увійдуть представники кожного двору, кожного ОСББ, кожної організації. Ми Страйковим Комітетом самі проведемо вибори мера і Київради, рішення центральної антиконституційної влади виконувати не будемо. Ми звільнимо Київ від Партії регіонів - і буде порядок! Всі, хто не боїться - долучайтесь до Столичного Страйкового Комітету, пишіть на o.v.liashko@gmail.com, або приєднуйтесь до мене на Facebook.

Головне - самоорганізація громади. Ми звільнимо Київ від Партії регіонів!

Яка ганьба! Для проведення виборів мера і міської ради у Києві не вистачило нещасних 26 голосів. Люди мають право знати правду. Список тих, хто НЕ ГОЛОСУВАВ за вибори у столиці. "Подякуйте" їм, шановні кияни!

"Батьківщина" - не проголосували Андрій Шевченко та Микола Катеринчук.
"Удар" - Гурвіц, Паламарчук і Продан.
"Свобода" - Сех і Мельник.
Компартія - Симоненко, Мартинюк, Голуб, Алєксєєв, Го…нчаров, Дорохов, Кудря, Мармазов, Матвєєв, Парубок, Самойленко, Скарбовійчук.
Позафракційні - Жеваго, Івахів, Балога Павло, Балога Віктор, Лабазюк, Литвин, Мартиняк, Рибак (спікер є позафракційним згідно регламенту),Скосар, Табалов Олександр, Табалов Андрій, Єрємєєв, Миримський, Мошенський, Палиця, Рибаков, Стаднійчук, Чудновський.
Партія регіонів - не голосував "за" ніхто.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,РП,пр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.