Хіба кнопкодавство - проблема №1?

18 квітня 2013, 18:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1293

Хочу підтримати народного депутата від фракції "Батьківщина" Івана Кириленка, який сьогодні голосував не лише за себе, а і за колегу Андрія Павловського.


Не розумію, чому всі накинулися на Івана Григоровича, звинуваючи у кнопкодавстві. Так, голосувати треба особисто. Так, голосувати за себе і водночас "за этого парня" - це ганебне явище. Але давайте будемо чесними перед самими собою. Та хіба це найважливіша проблема в країні, де щодня знищується економіка, де відбувається тотальне зубожіння населення, де наявні політичні репресії, де більшість населення живе за межею бідності, де закривають лікарні і збільшують пенсійний вік? І, коли за важливі питання не вистачає лічених голосів - нехай краще патріотично налаштовані депутати голосують не лише за себе, ніж будуть провалені потрібні людям законопроекти. Я маю право це говорити, бо сам завжди голосую особисто.

 

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,кнопкодавство,Олег Ляшко,РП,батькывщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.