Опозиціонер з племені Януковича

21 квітня 2013, 05:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1545
Опозиціонер з племені Януковича

Яка опозиція - такий і кандидат

Регіоналівський вовк у овечій опозиційній шкурі. В ефірі свого "5 каналу" Петро Порошенко фактично підтвердив, що саме його так звана опозиція виставить у мери Києва. Виставляти у мери Порошенка - це плювок у душу виборцям, які підтримували опозиційні сили. Це подарунок Януковичу, адже Порошенко у одній зв'язці з ним. Без емоцій - лише факти. Порошенко не голосував за відставку уряду Азарова. Порошенко голосував за призначення Соркіна головою НБУ. Порошенко працював міністром економіки в уряді Азарова. Порошенко - співзасновник Партії регіонів. Порошенко - типовий олігарх, який завжди намагається бути при владі, щоб лобіювати свій бізнес. Порошенко у 2005 році розвалював коаліцію демократичних сил, внаслідок чого прем'єр-міністр Юлія Тимошенко була відправлена у відставку. Порошенко вручну керує своїм "5 каналом", який є найбільш цензурованим телеканалом в Україні. Порошенко завжди шукає спільну мову з владою, якою б вона не була.

 Регіонали розуміють, що по-чесному київські вибори вони не виграють, а масові фальсифікації у столиці майже неможливо організувати. Тож влада іде на хитрість: виставляє під брендом "єдиного опозиційного" свого представника - свого троянського коня. Ганьба "опозиційним" вождикам, які продалися олігарху Порошенку, зрадивши своїх виборців.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,ВР,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,влада,liashko,РП,oleg liashko,rpl,верхова рада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.