Чому Чечетов порівняв мене зі Сталіним?

22 квітня 2013, 07:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1024

Нема слів. Заступник голови фракції Партії регіонів, головний "диригент" парламентської більшості Михайло Чечетов порівняв мене зі Сталіним, точніше заявив, що Ляшко ще гірше

Пенсіонер Чечетов вважає, що зареєстровані мною у Верховній Раді законопроекти про заборону пенсіонерам бути депутатами парламенту і обіймати посади на державній службі - не правильні.
"Для управления государством мало быть умным, нужен еще и опыт, поэтому даже Иосиф Сталин не делал того, что предлагает Олег Ляшко" - вважає Чечетов.

Михайло Васильович, вчіть історію, Сталін і теоретично не міг проявляти таку ініціативу, бо сам був керівником Радянського Союзу (офіційна назва посади за роки його правління змінював аж тричі) зокрема і у пенсійному віці. І з посади цей кривавий тиран пішов тільки вперед ногами - на той світ.

Щодо досвіду, то Чечетов правий. У більшості старих чиновників і депутатів справді дуже багатий досвід. Досвід красти і розпоряджатися коштами бюджету, наче своїми особистими. Досвід обманювати людей і не виконувати передвиборчі обіцянки. Досвід розправи над політичними опонентами шляхом репресій. Досвід не пускати розумну і енергійну молодь у владу, а самим сидіти на Печерських пагорбах десятки років, водночас протягуючи на посади своїх дітей, онуків, коханок, медсестер, водіїв, охоронців, масажисток.

Добре розумію, чому Чечетов та інші депутати, які сидять у Верховній Раді по 20 років і, наче пеньки мохом пообростали, критикують мої законопроекти. Чечетов, Рибак, Звягільський, Кужель, Яворівський, Федорчук та інші парламентські пенсіонери хочуть, як і Сталін і Брєжнєв, обіймати посади до самої смерті.
Вони роблять усе можливе і неможливе, щоб не пустити свіжу кров у парламент.

І тому наше сьогодення - це епоха застою у XXI столітті.
А якщо вже згадувати Сталіна, то смішно порівнювати із ним мене, демократичного політика, автора законопроекту про заборону Компартії. На Сталіна своїми діями схожий якраз "вождь" Чечетова та решти регіоналів Віктор Янукович. Теж, до речі, пенсіонер.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Чечетов,Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,РП,пр,oleg liashko,rpl,Сталін,пенсіонери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.