У Нього не було війська, але Царі Його боялись

05 травня 2013, 09:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2306
У Нього не було війська, але Царі Його боялись

Христос Воскрес!

У Ісуса не було слуг, але Його називали Господом. Не було освіти, але Його називали Вчителем. Не було ліків, але Його називали Цілителем. Не було війська, але Царі Його боялись. Він не перемагав у битвах, але підкорив увесь світ. Не скоїв жодного злочину, але був розіп'ятий. Він був похований, але переміг смерть - Він Живий і сьогодні!

Браття і сестри, щиро вітаю Вас з Великоднем! Відчуйте всесильну любов Бога до нас, грішних! Любіть один одного та підтримуйте!

Це світле свято ми з сім'єю зустріли в Києві, ходили з дружиною Росітою і донькою Владиславою святити великодній кошик. Ми відвідали всенощну Службу Божу в Києво-Печерській Лаврі, Володимирському Соборі, Андріївській церкві, Храмі Василя Великого, - і всюди ми бачили, як палає радість в очах людей.

Разом помолились за себе, за дорогих нам людей і за Україну, споживали свячені страви і бились крашанками.

Найголовніше, що ми маємо пам'ятати в цей день і завжди: Бог вчить нас любити і цінувати один одного. Господь так сильно нас любить, що віддав Сина Свого за наші гріхи. Ісус Христос був розіп'ятий на хресті саме за наші гріхи. Завдячуючи цьому ми маємо шанс на спасіння.

«Де твоє, смерте, жало? Де твоя, пекло, перемога? Воскрес Христос, - і ти переможене; воскрес Христос, - і впали демони; воскрес Христос, - і радіють Ангели; воскрес Христос, - і постає життя; воскрес Христос, - і жодного мертвого не стало у гробі…» (св. Іван Златоуст)

Христос Воскрес! Воскресне Україна!

 

 

Ваш брат у Христі Олег Ляшко

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,Великдень,РП,oleg liashko,rpl,Христос Воскрес,Христос,Ісус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.