Парламент проголосував за мораторій на закриття медичних закладів

17 травня 2013, 14:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
938
Парламент проголосував за мораторій на закриття медичних закладів

Слава Богу!

Я таки переконав своїх колег у парламенті у необхідності введення мораторію на закриття медичних закладів. За останній час в країні були закриті сотні лікарень. У людей забирали гарантоване Конституцією право на медичне забезпечення. Чимало людей померло через те, що їм своєчасно не була надана медична допомога, оскільки найближчий до них лікувальний заклад було закрито. Кілька місяців я витратив, щоб змусити парламент підтримати мій законопроект, особисто переговорив з багатьма колегами. Але головне - є результат. За мій законопроект проголосувало 290 народних депутатів.

 

А тим колегам, які не проголосували за мораторій на закриття лікарень - треба лікувати голову! Бо інакше як вавкою у мізках таку їхню байдужість до цієї проблеми пояснити не можу.

 

Це дурість, коли в країні, де рівень захворюваності на рак та інші тяжкі хвороби щороку зростає, влада не збільшує, а навпаки зменшують кількість медзакладів. Чим би це не пояснювалось. Лише за минулий рік з країни зникли сотні лікарень, пологових будинків, амбулаторій та інших лікувально-профілактичних закладів, масове закриття продовжилось і в цьому році.

 

Звісно, чиновникам наші українські лікарні не потрібні! Вони самі їздять лікуватися у Феофанію або за кордон, у них на це є гроші. А у простих людей грошей нема, і їхніми болячками просто хотіли знехтувати.

 

Це було історичне рішення. Хочу щиро подякувати всім народним депутатам з різних фракцій, хто підтримав мій законопроект про мораторій на закриття медичних закладів. А особливо я вдячний Івану Івановичу Куровському, який виступив співавтором і разом зі мною готував цей законопроект, важливий для мільйонів українців.

 

Ганьба тим депутатам; які не голосували за цей законопроект. Це в тому числі наступні особи:

 

Порошенко, Заболотний, Стець, Домбровський, Балога - позафракційні;

 

Богословська, Герман, Геллер, Ківалов, Кінах, Колісніченко - Партія регіонів;

 

Катеринчук, Бригинець, Ар'єв, Оробець, В'ячеслав Кириленко, Пашинський, Ємець, Парубій, Стець, Дубіль, Джемільов, Забзалюк, Москаль, Немиря, Соболєв, Федорчук - "Батьківщина";

 

Куніцин - "Удар";

 

Осуховський - "Свобода";

 

Кілінкаров - Компартія.




Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,мораторій,медичні заклади,лікарні,РП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.