Насильство - неодмінна умова роммівського "обыкновенного (анти)фашизма"

20 травня 2013, 12:40
Власник сторінки
0
2358

Тоталітаристи ПР були, є і лишаються вірними нащадками вусатого людожера Сталіна, який заради свого панування гнав на забій сотні тисяч.

18-го написав Олі Сніцарчук слова підтримки і вибачення за те, що вона живе у такій країні. Сьогодні отримав її відповідь. Вона молодець і лишається такою ж, як ми її знаємо та цінуємо.

Щодо питання про відповідальність за побиття журналіста і жінки - все значно складніше. Фейсбук уже оперативно виявив безпосередніх орків. Як і слід було очікувати, всі їх зв’язки ведуть до ПР. Але навіть якби колега нападника не мав бейджа організатора антифашистського сходняка, а клуб «Румина» не знаходився в приміщенні міліції, а його посилання не вели до регіонала Коржа, а БТР не супроводжувала ДАІ , все одно привселюдне побиття простих беззахисних людей зграєю орків - результат розгорнутої кампанії ПР по черговому агресивному поділу країни на своїх та чужих. І те, що сталося у суботу з Олею Снісарчук, все рівно рано чи пізно сталося б. Бо насильство - неодмінна умова того роммівського «обыкновенного (анти)фашизма», який ПР робить складовою державної політики.

В їхньому штабі прекрасно розуміють, що лабуда про покращення апріорі не пройде в 2015 році. Тому там звично запустили черговий серіал поділу країни. Цього разу за принцип обрана тема Перемоги 1945 року. Нічого дивного - тоталітаристи ПР були, є і лишаються вірними нащадками вусатого людожера Сталіна, який заради свого панування гнав на забій сотні тисяч. Цю ж схему організації внутріукраїнського протистояння заради продовження грабунку країни Міжгірською Сім'єю використовує і ПР.

Шкода, що опозиція не хоче усвідомити, що єдиним способом зупинити це безумство можна тільки висуненням єдиного кандидата від опозиції вже сьогодні, поки схема ПР не зайшла надто далеко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.