Така Київрада не потрібна ні киянам, ні Україні!

22 травня 2013, 15:12
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
915

Провладні депутати Київради не хочуть йти на вибори

Сьогодні на черговому засіданні Київради, як і на попередньому, я вніс пропозицію розглянути і прийняти Звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо необхідності призначення виборів Київського міського голови та Київської міської ради. 
За включення цього питання до порядку денного проголосували лише 33 депутати і рішення, таким чином,  не було прийняте. 
Верховної Рада зобов'язана виконати свій конституційний обов'язок і призначити вибори мера Києва та Київської міської ради. Другого червня цього року спливає термін повноважень Київради і те що парламент зволікає з призначенням виборів, це не просто бездіяльність. У громади міста Києва брутально відбирають право формувати органи місцевого самоврядування. 
Невдовзі столиця України залишиться без легітимних органів влади - майже рік немає міського голови і за кілька днів сумнівним буде правовий статус Київради.
Всі депутати це добре розуміють, але за моє звернення проголосували лише 33 депутати. Це ті депутати, які реально хочуть виборів. Інші - ладні на все, щоб виборів у Києві взагалі не було.
Думаю, що проведення виборів у Києві - це питання найближчого часу. Кияни обов'язково дадуть оцінку кожному і поженуть з насиджених місць тих, хто не поважає їхнє невід'ємне право формувати представницькі органи влади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Київрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.