Вітаю Азарова зі святом!

24 травня 2013, 12:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1213

Вадіку Румину - 20 років. В 60 він стане головою Партії регіонів

До чого ж цей режим боязкий! Сьогодні в парламенті мав бути Азаров. Вчора ввечері я запропонував моїм друзям та підписникам у Facebook задати питання прем'єр-міністру, які я планував озвучити у сесійній залі парламенту. Вочевидь, дізнавшись про це, Азаров злякався і не прийшов до Верховної Ради. Отже, найголовніше, що я хотів йому сьогодні сказати:

Микола Янович, хочу Вас спитати, по-перше, чому за час перебування на посаді прем'єр-міністра, на жодне моє питання, задане Вам тут, у сесійній залі Ви не відповіли, чому Ви боїтесь відповісти: коли Ви з'їдете з державної дачі, коли відмовитесь від зарплати у 40 тисяч і пенсії у 20 тисяч, коли вивчите державну мову, коли Ви, зрештою, підете у відставку і припините знущатися над громадянами України.
Ще хочу звернутися до Вас як до голови Партії регіонів. Ваш однопартієць Вадік Румин, який звіряче побив журналістів, поза сумнівами, має бути суворо покараний. Але, оскільки Ви як його керівник Вадіка не покарали, то очевидно підтримуєте його дії. Тому Ви маєте піти у відставку і з посади голови партії, а новим головою Партії регіонів має бути обраний Вадік Румин. 
І наостанок, хочу привітати Вас з Днем слов'янської письменності та культури. Ви збагатили її новою мовою - азірівкою. Піздравляю Вас, шанівний пані Азіров, захіщайтє азіровку і сканцінтіруйтє сваї зусілля в етом направлєнії, Вам пітрібєн для ціго час, паетому Вам ніабхідна нігайно скласті павнавіження прім'єр-міністра і галаві Партії рагіонів!




Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,ВР,Ляшко,Олег Ляшко,Партія регіонів,пр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.