Депутат вбив жінку у Ніжині (ОНОВЛЕНО)

24 травня 2013, 13:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2326
Депутат вбив жінку у Ніжині (ОНОВЛЕНО)

Щойно стало відомо, що депутат міської ради Ніжина Максим Багрінцев був заарештований в Києві за вбивство жінки

За моєю інформацією, цей негідник завдав тяжких травм жінці, внаслідок чого вона загинула на місці подій. 
Багрінцев буде намагатися відкупитися від правосуддя, але я не дам йому це зробити і беру справу під особистий контроль, У міську раду цього недоноска за гроші привела ніжинська міська організація «Батьківщини». В Ніжині всі люди знають суму, за яку він купив прохідне місце у списку і я вимагаю притягнути до політичної відповідальності тих, хто продав йому це місце і зробив сволоту Багрінцева депутатом. 
Чим вбивця від «Батьківщини» краще регіоналівських бандитів?
Дізнався ще деякі подробиці з приводу депутата-вбивці, про якого писав у попередньому статусі. Інформація вже на 100% підтверджена, проте офіційно правоохоронці нічого не повідомляють, тож мої занепокоєння з приводу високої криші у цього покидька – не безпідставні. Він пройшов під №6 списку "Батьківщини" до міськради Ніжина, заплативши за це 20 тисяч доларів – про це весь Ніжин знає, містечко то невелике, нічого не приховаєш. Злочин скоїв місяць (!) тому у Києві, після чого сховався у Ніжині, думав втече від правосуддя. Ким йому доводилася нещасна жертва – ще неясно. Проте відомо, що він вчинив спробу зґвалтування, після чого наніс жінці черепно-мозкові травми, від яких вона й померла. В Київі цей покидьок навчався в аспірантурі на факультеті ...права! Оце такого „правника” втратила країна! Зараз він, за моєю інформацією, у СІЗО. Друзі-журналісти! Це другий Лозинський! Не дайте цьому мажору-вбивці вийти сухим з води! Цькуйте прокуратуру! Нехай, падлюки, кажуть правду, а не кришують політиків-бандитів!

***
Мої джерела повідомили ще більш шокуючі подробиці стосовно заарештованого депутата від "Батьківщини" Максима Багрінцева. Як виявилося, він не просто вбивця, а серійний маніяк. У прокуратурі на цього покидька є ще кілька заяв від зґвалтованих жінок! Як виявилося, він знайомився з жінками по Інтернету, входив у довіру, потім ґвалтував. Не виключено, що його руки по лікоть у крові, і ця нещасна жертва, за вбивство якої Багрінцева таки заарештували, не єдина.
Розслідуванням справи займається прокуратура Києва, хлопці працюють, але є велика ймовірність, що цей покидьок, якого провела в міськраду „Батьківщина”, спробує відкупитися. Доречі, вам не здається, що вимальовується певна тенденція: "Батьківщина" вже вдруге проводить за гроші покидьків, які потім виявляються не гідними не то що звання депутата, а звання людини! Першим був Лозинським, який заплатив 5 мільйонів доларів за місце у списку і вирішив, що тепер може вбивати людей. Зараз - Багрінцев, який заплатив за те, щоб його пропхнули у депутати Ніжинської міськради за списком 20 тисяч баксів. Але на тому світі не спасуть ні гроші, ні статус депутата. Буду робити все, щоб і на цьому світі такі, як вони, були справедливо покарані


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.