Написав листи Єфремову, Яценюку, Кличку, Тягнибоку і Симоненку

28 травня 2013, 08:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1116

Сьогодні направив листи всім головам парламентських фракцій: Олександру Єфремову, Арсенію Яценюку , Віталію Кличку , Олегу Тягнибоку, Петру Симоненку

Звернувся до них з вимогою на найближчому засіданні погоджувальної ради парламенту включити у порядок денний і негайно розглянути в цілому законопроект "Про мораторій на ліквідацію і реорганізацію закладів охорони здоров'я", який ми підготували разом з колегою Іваном Куровським.

Нагадаю, що 17 травня Верховна Рада вже голосувала за цей проект закону. Його підтримали 290 народних депутатів. Однак це було голосування в першому читанні. А щоб законопроект про мораторій на закриття медичних закладів почав реально діяти - потрібно ще проголосувати його в цілому. За моєю інформацією, Міністерство охорони здоров'я на чолі з Раїсою Богатирьовою робитиме все, щоб принаймні відтягнути у часі розгляд моєї ініціативи у парламенті. Звісно, рано чи пізно проект закону про мораторій приймуть - депутатам немає куди діватися, бо виборці їх проклянуть. Але важливий кожен день! Щодня люди помирають через те, що вчасно не отримали медичну допомогу, адже найближчий до них заклад охорони здоров'я був закритий. Не можна втрачати час!

Це життєвонеобхідний для народу України законопроект, адже закриваючи медичні заклади, громадян позбавляють права на лікування - а відтак і права на життя. Тому я готовий звертатися до кого-завгодно і робити все можливе і неможливе, щоб врятувати життя і здоров'я людей.

Щиро вдячний всім, хто підтримує мою ініціативу. Я ляжу кістьми, але законопроект про мораторій на закриття медичних закладів буде проголосований в цілому вже найближчим часом.


Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,закон,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,мораторій,медичні заклади,liashko,Погоджувальна рада,Іван Куровський,фракції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.