Чужих дітей не буває

01 червня 2013, 13:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
551
Чужих дітей не буває

Щирі вітання малечі з Міжнародним День Захисту Дітей!

Зростайте щасливі та здорові, радуйте ваших мам, батьків, бабусь і дідусів. Вранці привітав мою донечку Владиславу і поїхав вітати дітей на округ. Владі - 10 років, вона наповнює моє життя любов'ю, радістю та сенсом… І я почуваю себе найщасливішим батьком, коли бачу її усміхненою… Дитяча посмішка – найцінніший скарб. Але і до чужих дітей я намагаюсь ставитися, як до своїх.Коли я виховувався в дитячому будинку, мені не вистачало батьківської турботи, проте я завжди відчував мамину любов та підтримку. Більшість дітей, які зі мною росли не мали батьків і відчували себе нікому непотрібними. 
Друзі, пам'ятайте - чужих дітей не буває, бувають байдужі батьки. Не забувайте про дітей, які найбільше потребують нашої уваги, любові і теплоти. Це наш обов’язок зробити їхнє життя щасливим і хоч трішечки казковим. Бережіть дітей. Вони найцінніше, що у нас є!


Ваш Олег Ляшко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Олег Ляшко,РП,діти,радикалньа партія олега ляшка,день захисту дітей
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.