Тушок - на зону!

10 червня 2013, 11:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
815
Тушок - на зону!

Вважаю, що з "тушкуванням" парламенту потрібно боротися як із кримінальним злочином

Тому ініціюю встановлення кримінальної відповідальності для самих тушок і тушкоробів. Пропоную за зраду своїх виборців саджати за ґрати на 5 років. Адже ті, хто виходить зі своєї фракції, зраджують не лише політичну силу. Тушки-мажоритарщики зраджують десятки тисяч громадян, які за них голосували. Тушки-списочники – зневажають вибір мільйонів людей, які обирали конкретно цю політичну силу. Це підміна результатів голосування. Це злочин.
Що стосується тушкоробів. Горе-вождики, найперше - Яценюк, які завели зрадників до парламенту, ручалися за їх політичну цнотливість – то їх теж треба саджати, разом із їхніми викиднями, нехай разом посидять, подумають, куди дівати мільйони доларів від свого бізнесу - тушкоробного комбінату, бо там, за ґратами, вони їм точно не знадобляться


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,депутат,парламент,Ляшко,тушки,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,РП,радикальна парітя олега ляшка,зона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.