Кулаки в якості аргументів

11 червня 2013, 11:40
Власник сторінки
Народний депутат України
0
1324
Кулаки в якості аргументів

В п’ятницю, 7 червня, стався напад на моїх агітаторів-дівчат. Кремезний голомозий чоловік обурився через напис «Донецьких – геть!» на їхніх футболках.

В п’ятницю, 7 червня, стався напад на моїх агітаторів-дівчат. Причому все відбулося у світлу пору дня, в центрі міста – на Бесарабській площі. Кремезний голомозий чоловік обурився через напис «Донецьких – геть!» на футболках дівчат. І повів себе зовсім не по-чоловічому – застосовуючи свою фізичну перевагу, схопив дівчину за футболку і два рази вдарив по голові. 

З цього приводу хочу зробити декілька коментарів. По-перше, подякувати дівчатам – Даші та Катерині – які повели себе сміливо та з гідністю, і за їх рішення продовжувати роботу в моїй команді.

По-друге, якісь чоловіки, які асоціюють себе з «донєцкімі», вважають за нормальне підняти руку на дівчину. 

По-третє, «донєцкіє» – це не географія, це – ментальність. І на Донбасі живуть нормальні, чесні та порядні люди – шахтарі, вчителі, лікарі… Але є й інші, вихідці з дрібно-середнього криміналу, які підім’яли під себе схід України, і хочуть підім’яти решту. Бути «донєцкім» - означає бути нахабним та поважати лише силу. Визнавати не закон, а «поняття». Вони окупували сьогодні Київ, і хочуть закріпитися тут назавжди. Вони вийшли з криміналу, але кримінал не вийшов з них. Київ став більш агресивним за останні роки. Це атмосфера, яку з собою принесли «донєцкіє». Проблема навіть не в тому, що їх стало надто багато. Проблема в тому, що вони хочуть жити тут так, як звикли жити в себе – зневажаючи людей і плюючи на все. Не дивно, що кияни мріють позбавитися цієї навали, порівнюючи сьогоднішній період з другим татаро-монгольським нашестям. 

По-четверте. Кияни, не будьте байдужими! На ваших очах це відбувалося, і ніхто не вступився за дівчат на всій багатолюдній площі. Це ж явища одного порядку – дрібний кримінальник тероризує дівчат. Великі кримінальники тероризують країну. А ми робимо вигляд ніби все гаразд і відводимо очі. Пам’ятаймо, що зло перемагає тоді, коли звичайні люди нічого не роблять.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.