777

17 червня 2013, 11:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
507
777

Мій законопроект про заборону Компартії хочуть відхилити.

Як-то кажуть мої друзі у Facebook, пєчалька.Таке рішення рекомендує парламенту винести профільний комітет з питань правової політики. 

Хоча наші горе-правники, ймовірно, в університеті на двійки вчилися, інакше б знали, що не може в країні при владі бути партія з насильницькою ідеологією, партія, яка генетично не несе людям нічого, крім зла, біди, бездуховності і смертей. 

Вважаю, що нам давно час очистити країну від представників колишньої партноменклатури, які ховаються зараз під іншими прапорами.Комуніст - це ганебне тавро на все життя.

І не випадково мій законопроект No.2777, яким я закликаю заборонити сатанинську Компартію, містить у номері три сімки. Я не займаюсь ні нумерологією, ні іншими забобонами. Утім, мені видається, такий збіг божественних цифр є символом того, що ми на правильному шляху. 

Я не зупинюся. Комуністам ще доведеться відповідати і за зруйновані церкви, і за вбивства священників, і за мільйони заморених голодом душ, і за інші злочини перед українцями


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: КПУ,ВР,законопроект,Партія регіонів,liashko,комуністи,пр,oleg liashko,rpl,rp,радикалньа партія олега ляшка,компартія,заборона компартії,777
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.