Декларації без декорацій - старт успішний

21 червня 2013, 14:09
Власник сторінки
виконавчий директор Transparency International Ukraine - украінського представництва міжнародної неурядової організації по борот
0
697
Декларації без декорацій - старт успішний

Про те, як почалася Національна моніторингова кампанія стилю життя посадовців

Хочу подякувати усім, хто був причетний та присутній на презнатції Національної моніторингової кампанії зі стилю життя посадовців - «Декларації без декорацій» вчора, 20 червня у Києві.

Наша кампанія стартувала і це відбулося успішно. Кількість гостей перевищила наші очікування, адже захід відвідало близько 120 чоловік. Увага з боку журналістів свідчить про великий суспільний інтерес до нашої з вами теми. 

Вже про старт кампанії написали та показали:

Радіо Свобода http://www.radiosvoboda.org/content/article/25023474.html

5 канал http://5.ua/newsline/232/0/105731/

24 канал http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?v_ukraine_nachali_monitorit_stil_zhizni_chinovnikov&objectId=346974&lang=ru

Тепер наша спільна мета – виправдати ці очікування та представити у вересні суспільству  та медіа цікаві, насичені експертні дані за першими результатами нашого моніторингу.

Нагадаємо, що ми, близько 40 громадських організацій, журналістських агенцій та індивідуальних розслідувачів з усієї України, будемо перевіряти стиль життя високопосадовців місцевого та центрального рівня, міністрів, голів обласних державних адміністрацій, міських голів обласних центрів, а також усіх їхніх заступників. Кампанія триватиме до квітня 2014 року, перші результати будуть доступні вже в вересні поточного року.

Ми будемо досліджувати 5 компонентів стилю життя – офіційні доходи службовця, його хобі, подорожі та відпустки, навчання службовця та членів його сім’ї і, звісно, власність: рухоме й нерухоме майно.

Результати нашого моніторингу будуть публікуватися на сайті www.anticorruption.in.ua. Слідкуйте за оноволенннями та долучайтесь до творення державних змін!

Фотографії з заходу доступні за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.540568279313223.1073741834.122425151127540&type=1

Запрошуємо до сторіночки у Фейсбук, яка присвячена моніторингу. Тут ви можете слідкувати за його перебігом та дізнавайтися гарячі новини першими https://www.facebook.com/deklaraciibezdekoracii.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.