Янукович з Табачником звільнять кожного другого викладача

23 червня 2013, 11:02
Власник сторінки
соціальний експерт
0
1756

Згідно Національного плану дій, підписаного Януковичем, фактично планується скорочення майже 50 тисяч викладачів Вищої школи

Згідно з Національним планом дій на 2013 рік, підписаного Януковичем, планується збільшити аудиторне навантаження на українських викладачів, що може призвести до скорочення майже 50 тисяч осіб. Тепер на одного викладача вишу повинно буде припадати 18 студентів, тоді як зараз цей показник становить 10. Це, в свою чергу, призведе до звільнень працівників вузів. За прогнозами директора Центру досліджень суспільства Інни Совсун, викладачам Вузів працювати доведеться більше за менші зарплати. У підсумку держава заощадить на фінансуванні вузів, але постраждає і без того скромна якість одержуваних студентами знань. "Під скорочення може потрапити кожен другий викладач, а всього можуть звільнити 48 тис. осіб", - каже голова київської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Табачник,вища освіта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.