Нова Врадіївка (ВІДЕО)

12 липня 2013, 12:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3212
Нова Врадіївка (ВІДЕО)

Назріває нова Врадіївка, тепер – у Сумах

У листі, який я отримав від сумчанина Андрія - знову про "бєспредел" правоохоронців.

Заступник прокурора Сумської області Д.Кошелєв, за сумісництвом – племінник прокурора Сумщини Білоконя, відірвався у нічному клубі „Монті”. На відео, знятому камерами спостереження, видно як він гамселить персонал клубу. Очевидці кажуть, що п’яний правоохоронець після скоєного сів за кермо і поїхав кататися містом. Сумщина, яка ще не оговталася від кривавого ДТП за участю мажора Блінника, який 21 червня у стані алкогольного сп’яніння зніс зупинку і насмерть задавив двох людей, побоюється аналогічних аварій. Як видно з останнього інциденту – побоювання сумчан не безпідставні.

Пан Андрій пише, що для таких, як Кошелев, у Сумах діють окремі правила дорожнього руху – номери місцевих мажорів ДАІшники чудово знають і навіть не зупиняють, а якщо й зупиняють за порушення – то ні про яке покарання не йдеться, враховуючи статус цих покидьків.

Я нагадаю, що вносив законопроект №2454 про підвищення відповідальності за порушення ПДД та особливо – водіння у нетверезому стані. Але ж ми всі розуміємо, що для мажорів закони не писані. „Таких мудаків треба відразу на ваші вила саджати”, - пише мені пан Андрій. І я з ним погоджуюся. Вила напоготові!



Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ДТП,ВР,МВС,парламент,прокурор,РПЛ,Захарченко,Олег Ляшко,liashko,мажори,Врадіївка,суми,Кошелев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.