Живий

04 серпня 2013, 12:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2106
Живий

Бережіть своє здоров'я, друзі!

Перша (і дай Бог, щоб остання) в моєму житті операція пройшла успішно. Правда, від загального наркозу відходив довше, ніж прогнозував лікар. Рідні і друзі, які знали, дуже нервували, але зараз все відносно добре. Про свою проблему дізнався випадково. Заболів зуб, пішов до стоматолога, зробили рентген - і, як виявилося, негаразди із зубами - дрібниця в порівнянні з тим, що у мене в щелепі була виявлена пухлина. Вона знаходилась лише в одному міліметрі від нерва і розросталась. Ще зовсім трошечки - і страшно уявити, що могло б бути... Але Бог милостивий - Він зберіг моє життя. До речі, вже не вперше. Я мав народитися мертвим - навколо шиї була пуповина. Але - живий! Згадався Василь Стус: "Як добре те, що смерті не боюсь я...". 


Оперували не закордоном, не в урядовій Феофанії, не в понтових приватних клініках, а у звичайній київській лікарні #12 на Підвисоцького. Щиро вдячний пресвятим отцям, лікарям, моїй сім'ї та всім, хто молився за моє здоров'я. Для мене дуже важлива ваша підтримка. Реабілітаційний період триватиме до 10 днів. А ворогів і опонентів хочу попередити: не діждетесь!

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,пр,oleg liashko,rpl,rp,Vr,лікарня,пухлина,зуби
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.