Міліція ґвалтує-вбиває, а Мельник - собі тікає

12 серпня 2013, 11:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1778

Втеча екс-ректора Податкової академії Петра Мельника наглядно демонструє, як насправді "працюють" наші "правоохоронці".

Міністр МВС Захарченко має негайно піти у відставку після такого неподобства. Навіщо нам міліція, яка не здатна навіть наглядати за першим в Україні високопосадовцем під домашнім арештом?..

Ганяти людей з собаками по парках, звісно, легше, ніж слідкувати за чиновниками, яких звинувачують у корупції, і розкривати тяжкі злочини, яких в Україні - понад 2 мільйони нерозкритих за останні роки (офіційні дані звіту Генпрокуратури)! Натомість частіше ми чуємо про злочини, скоєні самими "правоохоронцями" - про зґвалтування дівчини офіцерами міліції у Врадіївці, вбивство майором міліції ненародженої дитини у Борзні і звіряче побиття її матері, чуємо про силові розгони мирних мітингів, про перешкоджання так званими правоохоронцями роботи журналістів, чуємо багато іншого. Чесні менти бувають, але, на жаль, це рідкість. Сьогодні більшість працівників МВС - продажні мусора, які вміють лише вбивати, гвалтувати, переслідувати інакодумців. Ловити справжніх бандитів вони не можуть.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Мельник,Петро Мельник,РП,Олег Ляшка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.