Перший дзвоник під міською радою

01 вересня 2013, 08:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
682
Перший дзвоник під міською радою

Сьогодні в Полтаві ми з учнями, батьками і учителями школи #12 провели "свято" першого дзвінка під стінами міськради, бо мер Мамай хоче закрити цю школу

Абсурд - навчальний заклад працює понад 100 років, навіть фашисти його не закрили. Але нинішня влада і центральна, і на місцях, як виявилося, ще гірше фашистської. Як ці діти зможуть підняти Україну з колін, якщо їх змалечку позбавляють права на освіту?.. Знання – це сила. Знання – це те, що шліфує алмаз, яким є кожна людина, роблячи його діамантом. Це те, що допомагає нам жити і рухатись до перемог.

Без розумної освіченої молоді в країні не буде змін. Тому Радикальна партія виступає за повністю безкоштовну освіту. Бо більшість розумних і талановитих українських дітей або не має можливості вчитись у вищих навчальних закладах, або витрати на освіту стають надто важким матеріальним тягарем для їх родин.

 
Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Полтава,ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,міська рада,міськрада,перший дзвоник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.