Суд по забороні мирних зібрань закінчився нічим

16 вересня 2013, 08:18
Власник сторінки
виконавчий директор Transparency International Ukraine - украінського представництва міжнародної неурядової організації по борот
0
497
Суд по забороні мирних зібрань закінчився нічим

Тому що виникла підозра на підробку міліцією адмінпротоколу

Судова справа, яка була розпочата проти мене за проведення мирного зібрання «Пробий стіну бюрократії» під АП, зайшла в глухий кут і потонула в бюрократії.

12 вересня в Печерському районному суді м. Києва судову справу повернули міліціянтам через суттєві невідповідності в примірниках протоколу, що було надано суду та моєму. Суддя оголосила: протоколи не можна визнати доказом, а значить - неможливо ухвалити судове рішення. Протоколи були відправлені назад міліціянтам для з'ясування обставин, не зважаючи на те що процесуальні строки давно вийшли.

Як все відбулося: я заповнював в протоколі пояснення. Решту - дільничий. В моєму примірнику не було згадки про частину порушеної статті (суддя не знала що присудити - штраф чи 15 діб), а також не було згадки про понятих, присутніх при обшуку. Та всі ці данні з'явились у протоколі міліції вже після вручення мені мого примірника. Це або службова недбалість або підробка.

Дана судова справа, яка була порушена внаслідок проведення мирної акції «Пробий стіну бюрократї» - яскраво демонструє рівень «прозорості» української бюрократії і являється свого роду символом безладу, який царює в державній владі.

 Дякую всім, хто помагав, писав і підтримував. 

Друзі, беріть участь у мирних зібраннях. Це не так страшно, а часто - весело

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.