Рефлексія Дня Пам’яті...

16 вересня 2013, 21:08
Власник сторінки
виконавчий директор Transparency International Ukraine - украінського представництва міжнародної неурядової організації по борот
0
558
Рефлексія Дня Пам’яті...

Я з Гією знайомим не був. Більше того, 13 років тому я і про УкрПравду нічого не чув. А тому ніколи не буду кричати, мовляв це я носив "знаменитое бревнышко Ленина".

Рефлексія Дня Пам’яті. Я з Гією знайомим не був. Більше того, 13 років тому я і про УкрПравду нічого не чув. А тому ніколи не буду кричати, мовляв це я носив "знаменитое бревнышко Ленина".

Хто не в курсі, під час одного з перших радянських суботників на нього прийшло лише з 50 активістів. І Ленін вирішив усіх надихнути, особисто беручи участь у тяганні важких колод. Після смерті Леніна виявилось, що ту пам'ятну колоду з Леніним типу тягало мінімум 500 людей.

А тепер про суть цього дня. Я добре знаю, що журналісти зникають. Не так брутально, як Гія Гонгадзе вже далеких 13 років тому. Скорше вони зникають як вид. Натомість з’являється цілий пласт людей, що роблять, ллють та п’ють рожеві сиропи. Про які так влучно співає Бумбокс.

І тому я на вагу золота ціную кожну та кожного активіста руху «Стоп цензурі», журналістських медіа-профспілок та просто поодиноких правдошукачів.

Друзі, дякую що ви є. Бережіть себе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.