Відморожена освіта. Як школярі Януковича розважали

03 жовтня 2013, 11:29
Власник сторінки
виконавчий директор Transparency International Ukraine - украінського представництва міжнародної неурядової організації по борот
0
2141
Відморожена освіта. Як школярі Януковича розважали

Кіровоградці утримують школи та вузи зовсім не для того, аби діти вивчали науку. Батьки платять, щоб діти розважити Януковича у Кіровограді.

Кіровоградці утримують школи та вузи зовсім не для того, аби діти вивчали науку. Батьки платять, щоб діти розважити Януковича у Кіровограді.

Мій 14-річний син сьогодні прогуляв школу. На мою вимогу. А весь його клас зігнали з останніх трьох уроків та повезли зустрічати Януковича. Той бо приїхав у Кіровоград аби відкрити «АгроЕкспо 2013» - щорічну виставку досягнень вітчизняного агропорому.

Питання, яке відношення до агросфери мають учні гуманітарної гімназії, вочевидь риторичне. Вражає, насправді, інше - цинізм обласних урядників від освіти та покірність адміністрації кіровоградської школи №5. Ті пояснили дітям необхідність відстояти в очікуванні Януковича дві години на холоді та при шквальному вітрі як ексклюзивну можливість для молодих талантів.

Ще далі у використанні студентів пішли в кіровоградських вишах. Кращих з них вирішили зафрахтувати як безкоштовних помагайків для  відвідувачів віставки. Мета, загалом благородна. От тільки чому ці кращі протягом тижня практикувались  замість занять у вмінні фасували чай та цукор і тренувались подавати пальто?

Що ж в результаті? Кіровоградці утримують школи та вузи зовсім не для того, аби діти вивчали науку. Батьки платять, щоб діти розважити Януковича у Кіровограді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.