Що болить людям...

22 жовтня 2013, 17:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1157

І навіщо нам такий парламент?


Коли сьогодні вранці їхав до парламенту, мені подзвонила жіночка і розповіла про своє нещастя. Вона плакала, а моє серце розривалося. Наталя Миколаївна з Ічнянського району на Чернігівщині отримує пенсію 955 гривень. І ті копійки вже тиждень затримують... Як їй жити?
А у Верховній Раді - чергова комедія: 450 дармоїдів за цілий день не змогли навіть порядок денний затвердити. А на завтра у Раді був запланований розгляд мого законопроекту про мораторій на закриття лікарень. Через те, що і провладні депутати, і так звані опозиційні валяють дурочку, до нього знову черга не дійде. Задовбав цей цирк! Без вил вже не обійдеться!!!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,цирк,законопроект,парламент,РПЛ,Вила,Радикальна партія,Олег Ляшко,мораторій,Чернігівщина,пенсія,депутати,лікарні,liashko,дармоїди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.