Дамо китайцям по яйцях!

08 листопада 2013, 12:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
428

Влада у своїй жадобі наживи зазіхнула на святе – українську землю

Потай від громадян уряд Азарова уклав угоду про оренду китайською кампанією 3 млн. га української землі терміном на 50 років. Сюди хочуть завести китайців, які висмокчуть усі соки із землі, а сотні тисяч українських селян залишаться без шматка хліба.

 Для того, щоб остаточно розпродати головне народне багатство, влада хоче взяти під повний контроль регіони з найродючішим грунтом. Земельна мафія хоче повністю захопити землі Київщини, Черкащини, Миколаївщини, де зараз проходять парламентські вибори. Щоб зупинити загарбання земель, Радикальна партія і висунула своїх кандидатів на довиборах по цих округах у Верховну Раду.

 На нас чиниться шалений тиск. Особливо гостра ситуація у Київській області, де від Обухівщини та Васильківщини балотується Андрій Лозовой.  Йому погрожують вбивством. Ми запевняємо, що ми не боїмося цих бандитів і до останнього захищатимемо інтереси людей.  

 Радикальна партія зробить усе, щоб не допустити здачі головного українського багатства і закликає український уряд і особисто Миколу Азарова денонсувати таємну угоду про оренду 3 мільйонів гектарів сільськогосподарських угідь.

 Час припинити загарбання земель, які є останнім національним багатством, що залишилось у людей. Схаменіться, інакше народ винесе Вас із кабінетів на вилах!  


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.