На Луганщині влада боїться кандидатів від Радикальної партії

10 листопада 2013, 10:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
221
На Луганщині влада боїться кандидатів від Радикальної партії

Сьогодні вибори депутатів Міловської селищної ради на Луганщині відбудуться без участі Дмитра Новохацького, кандидата від Радикальної партії

Напередодні Дмитра зняли з виборів - після того, як були розповсюджені листовки про підтримку Дмитра Радикальною партією та ще й з фото, де ми разом! Дмитро – молода і амбіційний. Студент, який прагне зробити все для того, щоб з Мілового не їхала молодь, а старше покоління мало гідне і забезпечене життя, безкоштовну медицину і освіту. Дмитро разом зі своїм батьком, братом та однодумцями йшли до селищної ради з гаслом «За порядок та процвітання!» У Міловому панує корупція та безлад, який влаштували місцеві держиморди. Коли влада дізналась про те, що Дмитра підтримує Ляшко – зробили все, щоб він не брав участі у виборах. Вимагатиму порушення кримінальної справи проти тих, хто незаконним шляхом перешкоджав кандидату від Радикальної партії. Паніка місцевих чиновників, які намагаються пресувати наших кандидатів, свідчить про те, що ми йдемо вірною дорогою! Луганщині, як і всій Україні, потрібні радикальні зміни, які не можливі без молодої і талановитої команди.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.