Лозового хочуть клонувати

10 листопада 2013, 19:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
284

Нові "чудеса" на 94 окрузі

Влада продовжує нахабно фальсифікувати вибори в 94-му окрузі. Мені повідомили з декількох джерел, що Андрій Спаський, заступник голови-керівник апарату Київської ОДА, дав вказівку усім паспортним столам області віднайти повних тезків Андрія Лозового, кандидата від Радикальної партії на цьому окрузі. Тобто влада хоче зареєструвати клона, щоб відтягти голоси у нашого кандидата. Прикметно, що Спаський є водночас керівником виборчого штабу Руслана Бадаєва, якого регіонали пхнуть у парламент, заховавши за статусом самовисуванця.

Знаю, що від регіоналів можна чекати будь яких брудних провокацій. Страх втрати влади та моя команда у парламенті - це страшний сон Партії регіонів. Та вони можуть хоч лоби собі порозбивати, але перемога буде за людьми, перемога буде за нами!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.