Дармоїдів - на вила!

16 листопада 2013, 15:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
470

Перелякані луганські держиморди влаштували справжню травлю місцевих підприємців і моїх однодумців

Сьогодні вранці по «харківських рядах», що в Луганську, ходили молоді лейтенанти з карного розшуку й опитували жіночок, що заробляють торгівлею собі на хліб, про обставини їхнього походу на сесію міської ради 6 листопада. Мовляв, звідки дізналися про сесію, хто запропонував піти і як порушували громадський порядок… Люди ходили на сесію, щоб привести владу до тями! Бо чиновники нічого не роблять, довели комунальне господарство міста до аварійного стану, а підприємців виганяють з робочих місць. Але ніхто не захотів їх почути – відмовили у наданні слова, адже депутати розраховували півгодинки попіднімати руки за питання порядку денного і звалити з сесійної зали, щоб не слухати обурених громадян. Мало того, у сесійний зал привели купку нетверезих молодиків, які провокували громадян на порушення громадського порядку. Керував молодиками співробітник міської ради Уваров, що підтверджує відеозапис

А депутати міськради направили скаргу до прокуратури про те, що нібито підприємці разом з моїми помічниками перешкоджали проведенню сесії.

От скажіть, у карного розшуку більше немає справ, окрім допитів підприємців з ринку? Прокуратура разом з правоохоронцями вже розкрили всі злочини у Луганську і залишилось тільки з риночниками розібратися? Це було б смішно, якби не викликало таке обурення. Що собі думає мер Луганська Кравченко і компанія? Жирують на гроші тих же риночних підприємців, і на них же міліцію натравляють?

А проти мого помічника Григорія Пригеби взагалі влаштували кампанію поливання брудом: і статті пишуть, і депутатів міськради заставили проти нього виступати. А може й не заставляли, може це за покликом серця регіонал, комуніст й тигипковець проти Григорія об’єдналися.

Судячи з усього цього бруду та залякування, можна собі уявити, наскільки своєю активністю Григорій із підприємцями дратують луганських можновладців. 
Я не можу залишатися осторонь - за фактами провокацій на сесії міської ради я вже направив звернення до Генеральної прокуратури. А підприємцям гарантую всебічну підтримку та виступлю на їх захист у суді.

Держиморди! Грайте, та не загравайтеся: людей є кому захиститит від вас! Ви вже геть здуріли: травите тих, хто вас годує і на зарплатню, яку ви отримуєте з податків луганчан, працюєте не на покращення життя у місті, а проти його мешканців! Таку владу час виносити на вилах!



Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.