Вчора з Лозовим розгромили два зали гральних автоматів у Василькові

18 листопада 2013, 07:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
300
Вчора з Лозовим розгромили два зали гральних автоматів у Василькові

Разом з кандидатом від Радикальної партії по 94 округу Андрієм Лозовимрозгромили два зали гральних автоматів у Василькові

Обидві акції були незапланованими. Спочатку на нашій з Лозовим зустрічі біля ринку "Западинка" до нас підійшли люди і розповіли, що поряд працює зал ігрових автоматів. Ми розгромили "одноруких бандитів" і витягли їх на вулицю. І так само на наступній зустрічі на Верхньому масиві теж місцеві мешканці повідомили, що поряд гральний зал - у підвалі магазину "Анна". Вхід був закритий. Вибили двері і знайшли там три десятки автоматів, які теж знищили. Гральний бізнес, нагадаю, незаконний. У Василькові його "кришують" так звані правоохороні органи, а також голова Васильківської районної ради Мазепа і міський голова Сабадаш - племінник губернатора Київщини Присяжнюка. Знайдені ігрові автомати ми звезли до приміщення Васильківської міськради і заблокували проїзд до неї. Лозовой ще не став депутатом, а вже наводить порядок у себе на окрузі. Хто не знає, не дивуйтесь, що він у чорних окулярах: лікарі радять йому кілька днів уникати яскравого світла. Нагадаю, 15 листопада на сходах Будинку культури у тому ж Василькові мені і Лозовому регіоналівські бандити линули в очі стакан йоду. У Андрія - опік лівого ока. Але він не зламався і не здався. Тому, що він - козацького духу. До речі, сьогодні знову була провокація: коли Лозовой виступав, зовсім поряд несподівано зупинилась таксівка, з якої намагалися кинути в Андрія металеву банку з невідомою рідиною. На щастя, наші активісти затримали зловмисника, ми передали його міліції і тримаємо справу на контролі, бо чекати правду від наших "правоохоронців" може тільки зовсім наївна людина.







Олег Ляшко.
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.