Проти Лозового порушено кримінальну справу

18 листопада 2013, 14:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
345
Проти Лозового порушено кримінальну справу

Проти нашого кандидата в 94-му окрузі Андрія Лозового порушена кримінальна справа за те, що він знищив учора у Василькові два зали гральних автоматів

У заяві до прокуратури власник грального закладу звинувачує Лозового у пошкодженні належного йому майна. Парадокс: замість того, щоб притягнути до відповідальності господаря нелегального бізнесу, так звані правоохоронці хочуть покарати Лозового, який припинив незаконну діяльність. Це ще раз підтверджує той факт, що гральний бізнес кришують "правоохоронці". Також не має жодного сумніву, що команду порушити проти Лозового кримінальну справу дав губернатор Київщини Присяжнюк, який вдається до будь яких незаконних методів, щоб завадити нашому кандидату перемогти на виборах до парламенту 15 грудня. Незважаючи на загрозу кримінального переслідування, наша команда і Андрій Лозовой продовжуватимуть захищати інтереси людей і боротися із злом. Нас регіоналівська банда не злякає.

Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.