Облиш зовнішнього Януковича!

31 січня 2014, 08:16
Власник сторінки
0
510

Боротьба народу на Майдані проти зла і влади Януковича, - може мати успіх лише тоді, коли буде боротьба і проти внутрішнього маленького януковича, який, в тій чи іншій мірі, живе і діє у кожному з нас

Боротьба народу на Майдані проти зла і влади Януковича, як уособлення цього зла, - може мати успіх лише тоді, коли буде боротьба і проти внутрішнього маленького януковича, який, в тій чи іншій мірі, живе і діє у кожному з нас. Адже Януковича у Межігір'ї і поселили не хтось інший, а ці мільйони наших маленьких януковичів. 
Долаючи зло і неправду в собі, українці отримають і сили до боротьби проти зненавидженої влади, і національну еліту, здатну бачити майбутнє, визначати стратегічні цілі і тактичні завдання їх досягнення. Тільки так постане морально вище українське суспільство.

Кирило Тур два роки тому написав статтю, яка, на мій погляд, набула додаткової актуальності в нашому, без сумніву, історичному сьогоденні.
Рекомендую її до прочитання. І обговорення.
http://www.pravda.com.ua/columns/2012/01/1/6874542/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.