Зміни на ринку криптовалют: погляд експерта

25 червня 2024, 17:07
Власник сторінки
0
17
Зміни на ринку криптовалют: погляд експерта

Новий етап у криптоіндустрії: від рекордних максимумів до потенційних ризиків

За словами Габріеля Петросяна, президента Українського центру розвитку криптоіндустрії та блокчейн-технологій, та засновника GPartners Lab, свіжий рекорд Bitcoin в березні 2024 року, коли він досягнув позначки в $73,188, викликав значний інтерес серед так званих "експертів". Багато з них, використовуючи момент для особистої наживи, переконували потенційних клієнтів у невпинному зростанні ринку. "Це призвело до значних фінансових втрат у цей і так не проостий для нас час", — коментує Петросян.

Останнім часом крипторинок зазнав значних змін через залучення інституційних інвесторів, запуск BTC ETF і жадібність недосвідчених приватних інвесторів. "Вчора ми стали свідками спроби оновлення останнього локального мінімуму попереднього зростаючого тренду, але покупці вдало втримали ціну в безпечній зоні, зберігши потенціал на продовження зростання після 22 липня," — додає експерт.

Петросян вважає за необхідне слідкувати за трьома ключовими ціновими індикаторами:

  1. Закриття денної свічки BTC нижче $58,290 буде першим вагомим сигналом на перехід в довгостроковий ведмежий тренд.
  2. Закриття денної свічки вище $73,188 до 21 липня буде вагомим сигналом продовження зростання.
  3. Якщо ціна BTC не оновить максимум $73,188, але і не оновить мінімум $58,290 до 22 липня 2024 року це також буде сигналом до продовження зростаючого тренду.

"Незважаючи на вчорашнє падіння цін, інтерес до альткоїнів залишається високим. Фундаментальні проекти демонструють стійкість, що може бути передвісником нового альтсезону, хоча про це говорити ще зарано, " — підсумовує Петросян, наголошуючи на потенційній нестабільності крипторинку в найближчі місяці.

Важливо: Ця інформація не є рекомендацією або закликом до дій та не вважається фінансовою порадою. "Кожен інвестор повинен самостійно оцінювати ризики і робити обґрунтовані рішення, виходячи з особистого ризик-менеджменту. Необов'язково купувати навчання у псевдоекспертів. Натомість тренуйте свою дисципліну, осмислюйте свої емоції на ринку. Вся необхідна інформація є у вільному доступі в інтернеті та у відповідній літературі. Вивчайте, фільтруйте, аналізуйте — і ви досягнете прибутковості", - додає експерт.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: економіка,фінанси,криптовалюта,блокчейн
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.