Linden Luxury Residences визнаний кращим проєктом року

28 травня 2024, 17:35
Власник сторінки
експертка з комунікацій
0
1385
Linden Luxury Residences визнаний кращим проєктом року

Linden визнаний кращим проєктом року за версією європейськоі премії CEEQA 2024

Проєкт Linden Luxury Residences у Києві отримав головну нагороду за кращу будівлю року на церемонії CEEQA 2024, яка відбулася у Варшаві 15 травня. Цього року в конкурсі взяли участь 700 номінантів - об'єктів нерухомості, що були збудовані у Європі в 2023 році.

CEE Quality Awards (CEEQA) є основною галузевою премією та флагманською щорічною подією, яка визнає найкращі проєкти нерухомості, компанії та людей року у 18 країнах Центральної та Південно-Східної Європи. Linden, який подолав виклики створення об'єкта нерухомості класу люкс серед стресів і ризиків воєнного часу, був відзначений суддями цьогорічної премії CEEQA найвищою нагородою.

«Ми завжди хотіли створити у Києві будинок справжнього преміум-класу. Будинок, в якому була б важлива кожна дрібниця та не було б компромісних рішень щодо якості. Мені здається нам вдалось це зробити, і визнання головної європейської премії - ще один доказ нашого успіху,» - говорить Анатолій Шкрібляк, президент Budhouse Group.

Linden Luxury Residences побудований в історичному кварталі Липки. Та особливість комплексу полягає не лише в його розташуванні та високому рівні виконання, але і у тісній співпраці з відомими світовими дизайнерами та архітекторами. Інтер'єрні рішення для зон загального користування розроблені дизайнеркою Келлі Хоппен. Архітектуру проєкту втілив Андрій Пашенько, який є одним із найвизначніших українських архітекторів. Девелопер Linden Luxury Residences - Budhouse Group, відомий багатьма своїми проєктами, які неодноразово визнавалися кращими в Україні. Інфраструктура комплексу включатиме фітнес-центр, SPA, міні-кінотеатр, lounge-зони, а також розважальну кімнату для дітей. У підземному паркінгу передбачено 2-3 місця для паркування на квартиру. На даху буде розміщений сад з зоною відпочинку.

Довідка. CEEQA розшифровується як Central & Eastern European Real Estate Quality Awards. Премія широко визнана найавторитетнішою щорічною галузевою нагородою, яка видається за досягнення в сфері інвестицій та розвитку комерційної нерухомості. CEEQA присуджується кращим будинкам, компаніям та галузевим фахівцям року з 2003 року.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: Київ,нерухомість,премія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.