«Zarmilkas»: поєднання традицій та сучасних технологій

02 лютого 2024, 16:57
Власник сторінки
0
8
«Zarmilkas»: поєднання традицій та сучасних технологій

«Zarmilkas»: історія одного брен

Минулого року компанія «Зармілкас» відсвяткувала 15 річний ювілей від заснування. Історія сягає у хобі та любові до рукоділля засновниці бренду Людмили Шанської, що з часом та наполегливою працею допомогло стало відомим брендом в Україні та закордоном. Назва бренду походить від дівочого прізвища засновниці — Людмила Зарічнюк.

«Zarmilkas» — бренд вишуканих, ексклюзивних прикрас та аксесуарів ручної роботи.

Велику увагу у «Zarmilkas» приділяють збереженню культурної спадщини та відновленню українських традицій. Бестселер серед прикрас — неймовірна брошка-мотанка. 

«Час берегти та підтримувати наші традиції, час єднати родини. Бережіть сімейні традиції, цінуйте моменти разом! Ми створили особливу символічну брошку, що поєднує історію та сучасність — мотанку. Кожний колір та  кожний елемент якої сповнений символізму. Мотанка — символ жіночої мудрості, поєднання минулого і сучасного, це звʼязок з предками, посередник між старшим та молодим поколінням» — розповідає засновниця та дизайнерка бренду «Zarmilkas» Людмила Шанська.

 З 2017 року прикраси представлені у  тренд зонах Парижу та Дубай. А на цей момент, над створенням та реалізацією прикрас працює понад сто висококваліфікованих спеціалістів. Компанія працює на експорт з 11 країнами світу. Аксесуари та прикраси «Zarmilkas» були представлені на показах та виставках у Парижі та Мілані. Кількість задоволених клієнтів по всьому світу  сягнула вже більше мільйона за словами представників бренду.

Прикраси від Zarmilkas – це унікальний дизайн, якісні матеріали, елегантність та вишуканість. Вони прекрасно підходить для подарунка, прикрасять будь-який образ та підкреслять вашу особистість.

«Zarmilkas» є лідером серед брендів прикрас та аксесуарів. Нещодавно діяльність компанії була відзначена  на  Першій щорічній міжнародній  премії «Business Gravity 2023. TOP». Засновниця та дизайнерка бренду «Zarmilkas» Людмила Шанська отримала нагороду «Український бренд прикрас ручної роботи Міжнародного рівня».

«В першу чергу, хочу подякувати ЗСУ за можливість працювати та розвиватись в рідній Україні. Дякую всім українцям, які залишилися в Україні та продовжують вести свій бізнес та сплачувати податки. Наші нагороди — це визнання та ознака того, що ми на вірному шляху» — промовила Людмила Шанська



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: аксессуары,бізнес,прикраси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.