БФ «Діти дітям» та ГО «FENIX CHARITY» об'єдналися заради допомоги дітям

02 лютого 2024, 16:30
Власник сторінки
0
14
БФ «Діти дітям» та ГО «FENIX CHARITY»  об єдналися заради допомоги дітям

БФ «Діти дітям»: наша місія допомагати тим, хто цього потребує.

З моменту заснування БФ «Діти дітям» у 2017 році, Фонд організовує та бере участь у різноманітних проєктах та ініціативах, спрямованих на покращення добробуту дітей з особливостями розвитку. Завдяки спільним зусиллям партнерських організацій, волонтерів та щедрих донорів, команді вдається створювати значущі зміни та дарувати посмішки дітям.

«Одним із головних наших принципів є сприяння єдності та співчуття серед дітей. Ми заохочуємо дітей з різних соціальних середовищ об'єднуватися та підтримувати одне одного. Наша ідея "Діти допомагають Дітям" дає можливість дітям активно брати участь у зборі коштів, проведенні акцій зі свідомості та участі в громадських подіях. Через ці ініціативи діти не лише вчаться цінності взаємодопомоги, але й отримують глибше розуміння труднощів, з якими зіткнулися їхні однолітки» — розповідає керуюча директорка БФ «Діти Дітям» Наталія Кісєльова. 

У БФ "Діти Дітям" розуміють, що кожна дитина має свої унікальні таланти і  прагнуть створити такі умови, щоб кожен міг розвиватися та досягати свого повного потенціалу.

Фонд Діти Дітям — це адресна допомога дітям зі шкіл-інтернатів, реабілітаційних центрів та малозабезпеченим сім'ям з тяжкохворими дітьми.

Серед основних проєктів Фонду:  

  • «Дорога в життя» — проєкт на підтримку випускників дитячих будинків та шкіл-інтернатів;

  • «Щастя у кожну родину» — це адресна допомога сім’ям з дітьми, прикутими до ліжка страшними недугами;

  • «Відкриті серця» — в рамках проєкту Фонд запрошує дітей, батьків, освітні заклади, дитячі студії ініціювати свої власні проєкти на підтримку підопічних БФ "Діти Дітям" 

  • «Різдвяна зірка» — щорічний благодійний захід, який об’єднує сотні сімей напередодні Різдва та Нового Року.


Нещодавно діяльність Благодійної організації "Благодійний Фонд «Діти Дітям»” відзначили нагородою «За активну благодійну допомогу дітям з інвалідністю, дітям сиротам та дітям постраждалим від воєнних дій в Україні» на  «Business Gravity 2023. TOP».   

«Я мрію, щоб благодійність стала для людей стилем життя. Щоб вони залучалися до цього процесу з відкритою душею, бо допомагаючи іншим, ми допомагаємо й собі, становимось добрішими, вчимося співчувати», — ділиться директорка БФ «Діти Дітям» Наталія Кісєльова —«Тому ми з радістю долучилися до ініціативи ГО «FENIX CHARITY» по допомозі дітям з центрів «ЯМаріуполь»».

«Наша співпраця з БФ «Діти Дітям» — це більше, ніж збір благодійної допомоги, це об'єднання заради спільної мети допомоги дітям. Ми маємо подарувати їм щасливе дитинство. Ми спільно з Фондом реалізували вже багато проєктів. До нас завжди долучаються українські артисти та актори, спортсмени, меценати. Така підтримка надихає робити ще більше добрих справ. Не втомлюйтеся підтримувати благодійні проєкти та збори, постійно донатити. Разом — ми сила!» — додає голова ГО «FENIX CHARITY» та засновниця премії «Business Gravity 2023. TOP» Марина Філіпенко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: благотворительность,благодійність,бізнес,благодійна допомога,благодійний концерт,громадська організація,премія,благотворительный фонд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.