BusinessUpgrade Forum 2023

27 липня 2023, 00:06
Власник сторінки
0
8
BusinessUpgrade Forum 2023

28 липня 2023 року у Києві відбудеться BusinessUpgrade Forum 2023. Існування бізнесу під час війни: Виклики, рішення, досвід та розвиток.

Організатор - Ukrainian-European Business Hub.


Вже не перший рік поспіль українські підприємці демонструють неймовірні стійкість, витривалість і винахідливість у пошуках нетривіальних рішень, які дозволяють їм не лише здолати складнощі, але й продовжувати розвивати свої бізнеси.


BusinessUpgrade Forum 2023 - це місце для зустрічі та обміну ідеями і досвідом між підприємцями та професіоналами з різних галузей. Провідні бізнес-лідери, спеціалісти та експортери поділяться своїми реалізованими кейсами, досвідом виходу на міжнародні ринки, а також розкриють власні варіанти здолання викликів, з якими довелося зіткнутись.


На форумі будуть розглянуті найактуальніші питання, виклики та тренди в сфері бізнесу, а також нюанси формуванні стійкості підприємств у складних умовах:

  • Адаптація та відновлення українського бізнесу під час війни.

  • Можливості для підсилення та масштабування компаній у складних умовах.

  • Експансія на зовнішні ринки та утворення нових ніш бізнесу.

  • Роль державної підтримки та перспективи на майбутнє.


Спікери BusinessUpgrade 2023: Олена Шуляк, Дар’я Дідковська, Олена Широкова, Вікторія Яловенко, Ксенія Оринчак, Ірина Семенюта, Павло Карташов, Геннадій Чижиков, Денис Марчук, Ольга Романенко, Войчак Юрій, Ростислав Сагайда, Костянтин Писаренко, Дмитро Нікулін, Юрій Дячук, Олеся Романенко, Сергій Пінькас, Дмитро Михайленко, Вікторія Яловенко,Олексій Большов, Наталя Валевська, Святослав Кузьмич, Інеса Платонова, Марина Філіпенко, Наталія Сидоренко.


Щоб долучитися до сильного оточення та взяти курс на стрімкий розвиток, чекаємо вас на форумі. Ви отримаєте досвід, нові інструменти та можливості росту.


Форум BusinessUpgrade 2023 - це нагода поглибити свої знання, отримати нові інсайти та інспірацію від найкращих практик українських підприємців. Подія стане ідеальним місцем для зустрічей, обміну ідеями та встановлення нових партнерських зв'язків.


Детальна інформація на сайті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.