Український медик нагадує іноземцям про наслідки російської агресії

18 липня 2023, 13:46
Власник сторінки
Журналіст
0
20
Український медик нагадує іноземцям   про наслідки російської агресії

Топовий український стоматолог, волонтер та спікер Назарій Михайлюк виступив на престижному стоматологічному конгресі в Америці.

"Цими вихідними виступив на міжнародному конгресі DentalXP в Лас Вегасі, США. Поділився з колегами нашими сучасними цифровими підходами в  роботі. Продемонстрував клінічні випадки та якість стоматологічної допомоги, яку ми надаємо пацієнтам. Колеги вражені. Приємно усвідомлювати, що наша команда надає послуги найвищого світового рівня. Продовжуємо рухатися вперед та розвиватися», -розповів Назарій на своїй сторінці в інстаграм. 

  

Нагадаємо, що на кожному виступі у різних куточках планети  Назарій підіймає тему війни та доносить до  колег по всьому світу, що війна все ще триває. Михайлюк показує фото, зроблені власноруч в Ірпені та Бучі - наслідки російської агресії. 

На конгресі у Бразилії під час такого виступу,  він зібрав 500 тис грн. та придбав два  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: медицина,стоматолог,благодійність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.