TotalEnergies в Україні підписала угоду про співпрацю з ТОВ «Полетехніка»

12 листопада 2021, 12:33
Власник сторінки
0
20
TotalEnergies в Україні підписала угоду про співпрацю з ТОВ «Полетехніка»

Представництво компанії TotalEnergies в Україні стали партнером одного з найбільших гравців ринку продажу й обслуговування сільськогосподарської техніки — підприємства «Полетехніка».

Компанії підписали угоду строком на рік. І тепер «Полетехніка» офіційно представлятиме товари TotalEnergies.

Представництво компанії TotalEnergies в Україні отримали чудову нагоду стати партнером передового українського виробника агротехніки. Дуже важливо, що тепер наші високотехнологічні продукти представлятиме саме “Полетехніка”. Адже наші мастила — запорука довгої та якісної експлуатації агротранспорту», — зазначив Станіслав Фролов, директор представництва компанії TotalEnergies в Україні.

«Полетехніка» — провідне українське підприємство, що пропонує сучасну аграрну техніку. Майже 10% усіх угідь України, тобто понад 5 мільйонів гектарів землі, обробляються технікою цієї компанії.

TotalEnergies — відомий представник аграрного ринку. Багато фермерів обирають для якісного обслуговування своєї техніки продукцію саме цієї компанії. Вона виробляє мастильні матеріали для гідравлічних систем і ланцюгів, охолоджувальні рідини, оливи тощо. Продукти TotalEnergies продовжують строк служби сільськогосподарського обладнання, допомагаючи тримати внутрішні системи в ідеальному стані.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
ТЕГИ: автомобили,Total
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.