Комарницький – аферист, а не «смотрящий»: силовики знайшли нові факти шахрайства

01 червня 2021, 12:57
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
71

Нові факти корупційних схем у київській владі

З кількох різних джерел дійшла інформація  , що "смотрящего" Дениса Комарницького взяли в серйозний оборот. Так, правоохоронці знайшли нові факти шахрайства у справі його фірми "Еко Буд Трейд", яка є генпідрядником на кількох важливих інфраструктурних об'єктах столиці - Подільський міст, ділянка Окружної від Богатирської до Рокосовського...

По факту, "Еко Буд Трейд" нічого не будує та слугує фірмою-прокладкою для викачки мільярдів з бюджету Києва. Це типова мдля українських бюджетожерів  схема , коли левова частка рентабельності залишається  на рахунках «волохатих» генпідрядників, а дрібніші фірмочки на субпідрядах змушені потім махлювати на зниженні  якості матеріалів, шахрайстві із оплатою праці і приписками. Частина грошей від генпідрядників просто розподіляється між чиновниками і силовиками. Тож Комарницький задіяв свої зв'язки та намагається вийти сухим з води, але не виходить.

Може так статися згодом, що виявиться  відносно  Комарницького  -  що він у команді  звичайний баласт,  дрібний піднощик патронів,  і не є ніяким "смотрящим від ОП", як його називали в ЗМІ.  Це лише легенда, яка мала б  або лякати "ворогів" Кличка, або старі забудовні клани тримати на близькій відстані обіцянками не відступати від вивірених цими старими кланами, що спотворили Київ, схем. 

 Винаходити нові схеми для забудовників невдячна справа, це фактично здача території  ще більшим пройдохам, ніж вони. Бо пройдохи топчуть шляхи на Банкову тепер частіше ніж до Кличка.Тож Кличкові треба всіляко  сигналізувати що рішення по Києву приймаються таки на Хрещатику, а не на Банковій.Тому мер всіляко допомогав розповсюдженню цієї легенди, в тому числі і у ЗМІ.Але завдяки плідній роботі силовиків тепер ми всі бачимо, хто Комарницький насправді.

Але час в уяві киян міцно повязав Кличка і Комарницького, і що найвважлиіше – ті 160 млн. грн. зловживань, що нарили в ході останньої хвилі обшуків починають ставати реальною загрозою для політичного майбутнього Віталія Володимировича.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.