VMware Cloud Foundationon HPE Synergy — cтворення гібридних хмар

12 травня 2021, 11:01
Власник сторінки
0
10

Коли компанія Hewelett Packard Enterprise вперше представила світу нову платформу Synergy, це справило на ринку великий фурор. Цей крок ознаменував намір НРЕ вийти у нову галузь інфраструктурних рішень — компонованої інфраструктури. Шість років потому HPE Synergy залишається одним із найбільш популярних рішень для ЦОД, що допомагає замовникам досягати нових результатів. Завдяки чому платформі вдалося здійснити революцію на ринку?

Спільне рішення проти складних викликів

Для великої кількості підприємств у різноманітних галузях по всьому світові перехід до програмно обумовленого центру обробки даних та до гібридної хмари наразі є головною задачею. Адже це дає змогу розв’язати найрізноманітніші проблеми, як-от керування та контроль різноманітної інфраструктури, покращена безпека проти кіберзагроз, виконання вимог угод про рівень обслуговування корпоративного класу для критично важливих застосунків, більш гнучке управління ЦОД та їх інфраструктурою, а також ефективніше впровадження інновацій зі швидкістю змін екосистеми підприємства.

Коли потрібен швидший перехід на програмно обумовлені ЦОД та гібридні хмари, на допомогу приходить HPE Synergy у поєднанні з VMware Cloud Foundation™.  

За майже 20 років співробітництва компанії HPE та VMware разом створили безліч революційних рішень для ЦОД. Разом вони пропонують найширшу в галузі лінійку інтегрованих рішень віртуалізації, хмар, мобільного доступу і послуг. Одне із таких рішень — VMware Cloud Foundation  on HPE Synergy. В його основы лежать сервери Synergy, створені на базі процесорів в Intel® та Xeon®. Благодаря интеграции VMware Cloud Foundation та HPE OneView, вдається створити готове, повністю автоматизоване корпоративне рішення гібридної хмари, яке дозволить спростити управління ЦОД, скоротити витрати і підготувати інфраструктуру для майбутніх потреб.

Навіщо вам це потрібно?

Є багато прикладів використання рішення HPE Synergy и VMware Cloud Foundation, проте ми хотіли б зупинитися на п’яти найбільш популярних сценаріях.

Модернізація ЦОД. Використовуючи рішення, клієнт отримує можливість впровадити повністю готову для використання приватну хмару на єдиній компонованій платформі.

Консолідація платформи.  Об’єднання традиційних ЦОД та ресурсів публічних

хмар на базі загальної автоматизованої інфраструктури.

Автоматизація ІТ. Рішення дозволяє повністю автоматизувати розгортання інфраструктури й програм завдяки функціям самообслуговування та повній готовності інфраструктури до експлуатації одразу після встановлення.

Гібридна хмара. Використання інтегрованої хмарної платформи для управління хмарою та запуску корпоративних програм у середовищах приватних і загальнодоступних хмар.

Постачальники корпоративних послуг. Платформи дозволяє

постачальникам корпоративних послуг пропонувати замовникам послуги, які забезпечують прискорення переходу на гібридну хмару та програмно обумовленого ЦОД.


Плюси та переваги платформи

HPE Synergy на базі процесорів Intel Xeon є унікальною платформою для середовищ приватної і загальнодоступної хмари VMware. Платформа HPE Synergy може похизуватися безліччю переваг, серед яких найбільш важливими для клієнтів є можливість автоматизації, простота, гнучкість та ефективність.

 

Так, оскільки платформа є програмно обумовленою та має відповідні інтелектуальні функції, це ​​дозволяє у повній мірі скористатися функціональністю автоматизації і, відповідно, прискорити окупність бізнесу.  При цьому унікальна інтеграція VMware Cloud Foundation SDDC Manager та HPE ОneView дозволяє динамічно компонувати обчислювальні ресурси для вирішення робочих задач бізнесу.

 

Водночас HPE Synergy дозволяє спростити інфраструктуру, скоротити витрати, а також «підлаштуватися» під майбутні потреби. Цього вдається досягти завдяки ефективному незалежному масштабуванню обчислювальних ресурсів і підсистемі зберігання даних для розгортання широкомасштабних середовищ програмно обумовлених ЦОД. HPE Synergy також гарантує швидке масштабування фізичної інфраструктури відповідно до змін та вимог бізнесу. Крім того, використання платформи — це економія часу, адже вона дозволяє оптимізувати використання ресурсів завдяки функціям компонованості та виключає будь-які ручні налаштування.

Досвід на практиці: Porsche

Одними з тих, хто відчув переваги використання VMware Cloud Foundation on HPE Synergy, став постачальник IT-послуг компанії Porsche Holding — Porsche Informatik.

Як і будь-яка компанія з різнорідною та багаторівневою гібридною інфраструктурою, Porsche Informatik шукала прості і надійні системи з високою обчислювальною потужністю, з високим рівнем автоматизації та безпеки. Потребуючи кардинальної зміни підходу до ІТ та побудови програмно обумовленого ЦОД, компанія відкрила для себе платформу HPE Synergy.

 

Завдяки HPE Synergy постачальник ІТ-послуг створив програмно обумовлену

інфраструктуру, яка дозволяє користуватися всіма перевагами гібридної хмари,

а також відповідає специфічним вимогам Porsche Informatik.

 

Вже через шість місяців використання платформи компанія відзначила підвищення продуктивності та швидкості робочого процесу. Справжнім мозковим центром всієї структури ЦОД в Porsche Informatik стало програмне забезпечення HPE OneView. Завдяки ПЗ, команда ІТ-постачальника змогла не тільки організувати роботу нової компанованої платформи, але й отримати контроль за всім середовищем обчислень й окремими робочими завданнями.

«Завдяки HPE Synergy ми можемо легко і швидко планувати і впроваджувати будь-які проєкти корпорації Porsche Holding і всієї групи VW Group, будь то масштабні задуми, короткострокові завдання або амбітні проєкти з цифровізації», — зазначив керівник підрозділу віртуалізації і зберігання даних в компанії Porsche Informatik Джеральд Незеркі.

HPE Synergy у поєднанні з VMware Cloud Foundation — єдине на сьогодні рішення, яке здатне запропонувати комплексний програмно обумовлений продукт на базі компонованої інфраструктури для управління обчислювальними, мережевими, хмарними ресурсами, системами зберігання та безпеки. Це надійне рішення нового покоління може використовуватися для забезпечення роботи всіх корпоративних додатків, як традиційних, так і контейнерних, а також управління ними в хмарних середовищах.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.